Dones als òrgans de la UV

 

En aplicació de la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d’abril, per la qual es modifica la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’Universitats; es creen les Unitats d’Igualtat, per “desenvolupar funcions relacionades amb el principi d’igualtat entre dones i homes”.

L’Observatori d’Igualtat, part integrant de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, té per objectiu fer visibles les desigualtats entre dones i homes a l’àmbit universitari, i denunciar-les mitjançant la publicació de microinformes, que són estudis de dimensions reduïdes que permeten una aproximació a temes específics amb perspectiva de gènere; com el que ara ens ocupa.

Entre les actuacions que fixa el primer eix del II Pla d’Igualtat (2013-2017) de la Universitat de València, la Unitat d’Igualtat vetlarà per promoure les condicions favorables per aconseguir una presència equilibrada en els òrgans de representació i govern.

En aquesta secció trobarem els microinformes que diagnostiquen la composició per sexe de diferents òrgans de la Universitat de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 9 4 ?